Vi har nå fått eget nett i Gimlehallen som skal brukes til SIUS-anlegget.

SIUS SNI210-CR er nå på plass, dette er grensesnittet mellom LON-nettverket og SIUS Data. Dette er samme løsningen som vi har på Farvannet og forenkler styring av skjermer samt innsamling av skuddverdier under skyting.

I tillegg til SIUS Data bruker vi “10 Lane Command Desk”. Dette systemet viser alle skiver på en skjerm inne på skytebanen og snart vil dette også komme på en skjerm i oppholdsrommet.

Anlegget er også koblet opp mot SkytteOnline som er en tjeneste for å vise skivene i sanntid på internett. Som skytter vil du også kunne få sett skuddene dine i etterkant her.

SkytteOnline finner du på følgende adresse:

http://www.skytteonline.se/

Historiske aktiviteter finner du på denne siden.

Vi arrangerer ukentlig stevner på tirsdager om du har lyst til å prøve dette ut.

Teknisk dokumentasjon

Dette er for deg som har ønske om å delta som arrangør i klubben. For å gjennomføre stevner brukes det en del ulike programmer.

inrX

inrX brukes for påmelding og vi henter forhåndspåmeldinger og sender inn resultater til skytteradmin 2.0.

SIUS Data

SIUS Data er programmet som importerer startlister fra inrX, sender informasjon til standplass med skytterens navn og program. SIUS Data mottar også skuddata pr standplass.

TLCD

10 Lane Command Desk – TLCD – er programmet som viser alle standplasser på TV-er i Gimlehallen og skriver ut resultatkort etter skytteren er ferdig med sin øvelse. Dette er veldig enkelt; skru på PC, start programmet – så er det klart.

SIUS Rank

SIUS Rank. Dette er et programmet som brukes i internasjonale konkurranser. Ønsker du å arrangere finale 10/50/25m er det dette programmet som skal brukes.

Anbefaler å lese all dokumentasjon som ligger på supportsidene til SIUS
Den beste måten å lære systemet på er – «learning-by-doing». Kom innom så skal du få prøve 🙂