Vi har ca. 27 juniorer i klubben fra 11 år og oppover. Disse ungdommene er en flott gjeng som er ivrige og mange er aktive i klubben. De har lukket treningstid mandag med variert trening, og tirsdager med konkurransetrening i Gimlehallen.

Per dags dato er vi to trenere og to hjelpetrenere som holder tilbudet i gang for denne flotte gjengen. Vi ønsker og satse på juniorer og ha et godt og variert tilbud til de. Kanskje vi har noen fremtidige norgesmestere! For og kunne gi et best mulig tilbud for denne flotte gjengen og ikke minst øke antallet i klubben så trenger vi flere i teamet til og bli med og skape dette!

 

Er du en som er glad i og skyte, har erfaring med barn i form av egne, jobb eller annet.

Har gode ideer, liker og skape godt miljø, tid og overskudd og lyst og bli med og fremme klubben og fremtiden, så send oss gjerne en mail eller ring!

 

Lurer du på om dette kan være noe for deg eller du har lyst og bli med i teamet så ta kontakt 🙂

 

Hilsen Marilyn
Trener i KPS
Tlf: 95084451
E-post: trener@krsps.no